Qui som?

Som una empresa d’Amer on la professionalitat i el bon tracte són les virtuts principals que tenim. La nostra experiència, els nostres coneixements i la constant actualització i formació, ens permeten oferir tot tipus de serveis enfocats a atendre les necessitats de cada client.

El compromís i la confiança dels nostres clients son bàsics per garantir l’èxit d’un treball en equip.

Equip

Antonia Perea
Antonia PereaGerent
Corredora d’assegurances titulada num.49962 i experta comptable associada a AECE nº 2463
Irene Fontàs
Irene FontàsAdministrativa
Gestió assegurances vehicles
Pere Capdevila
Pere CapdevilaAdministratiu
Gestió assegurances de vida, generals, particular, empreses, responsabilitat civil i pensions
Flora Perea
Flora PereaAdministrativa
Gestió de tràmits oficials, laboral, comunitats, fiscal i comptabilitat
Carla Bagué
Carla BaguéAdministrativa
Comptabilitat i fiscal

Història

Al novembre de 1979, Antònia Perea i Reguera va començar l’activitat com agent d’assegurances treballant exclusivament per una sola companyia. Des de l’inici tenia molt clar, que si volia donar un bon servei, no podia aconsellar ni assessorar als seus clients, donant informació dels productes que tenia una sola Companyia d’assegurances. El mercat era i és molt ampli i complex. Hi ha moltes Companyies i totes poden tenir bons productes, però cadascuna te les seves peculiaritats i les seves tarifes de preus. Unes tracten millor el ram vida, d’altres el ram dels vehicles o les empreses, d’altres els productes patrimonials, etc. Tot això l’angoixava ja que considerava que no estava donant correctament tota l’informació i el servei que podia.

L’any 1987 va obtenir la titulació de corredora d’assegurances amb el número de col·legiat titulat 49962. Això li va permetre no haver d’estar vinculada amb ningú i poder assessorar lliurament a tots els seus clients. Des de llavors pot oferir un ampli assessorament mirant sempre el millor per al client, segons les necessitats.

Com a corredora d’assegurances te obligació de:

  • Presentar un mínim de tres projectes.
  • Fer una comparativa de garanties i preus.
  • Assessorar correctament sempre mirant no solament el preu sinó les garanties. S’ha de tenir en compte que, una assegurança pot ser més econòmica en una Cia. però li poden falten cobertures, o pel contrari, hi ha Cies. que tenen una cobertura en concret que algunes persones o empreses no necessiten i per tant pagarien per un servei que no els hi cal.

La nostra empresa es basa en una àmplia experiència de més de 44 anys en el ram de les assegurances, i aquesta experiència ens permet assessorar bé als nostres clients.

L’any 1985, degut a les necessitats del mercat i a la demanda dels nostres clients, s’amplien els serveis amb l’assessorament fiscal i laboral. L’Antònia Perea i Reguera es dona d’alta a l’ AECE (associació professional d’experts comptables y tributaris d’Espanya) amb el número d’associat 2463.

L’any 2005, comencem a oferir serveis immobiliaris com a col·laboradors del Grup Tas SL de Girona, realitzant: Gestió de Comunitats, Compra i venda d’immobles i  Contractes de lloguer.

L’any 2007 tenim l’orgull de poder-nos traslladar a un local al centre d’Amer des d’on actualment oferim tots els nostres serveis, i inaugurem l’oficina a la Plaça de la Vila nº 10, bxs d’Amer.

L’any 2020 ens associem amb una de les corredories més importants en l’àmbit nacional, això ens dona molta tranquil·litat, i lògicament és un valor afegit per els nostres clients.

Actualment, hi treballem sis persones, cadascuna de les quals està especialitzada en un ram en concret, però en tot moment estan connectades i lligades per oferir al client, el millor servei possible.